A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Gratis Bitcoins verdienen

Bitcoins blijven groeien in waarde en het is dan ook zeker interessant om af en toe eens te kijken of je nog ergens gratis bitcoins kunt bemachtigen. Door de enorme populariteit van dit online betaalmiddel, maken steeds meer bedrijven gebruik van de bitcoin op het gebied van promotie. Bekijk advertenties, koop een product, lees mails of neem deel aan enquêtes om gratis bitcoins te ontvangen. Er zijn zeker aantrekkelijke mogelijkheden om gratis bitcoins te verkrijgen en er zijn zelfs online loterijen waarbij de prijs bestaat uit een aantal bitcoins, of fracties van bitcoins.

Het is vrijwel niet meer mogelijk om hele bitcoins gratis te krijgen, tenzij je echt heel veel geluk hebt. Voorheen, toen de bitcoin nog maar net bestond, was het zeker wel mogelijk om hele bitcoins gratis te krijgen. Echter, toen was 1 bitcoin nog slechts hooguit een paar euro waard. Op dit moment, april 2013, is 1 bitcoin 53 euro waard en dat betekent dat de waarde toch te hoog wordt om zomaar cadeau te doen of als beloning weg te geven voor een minimale actie. Het gebeurt dan ook steeds vaker dat er een fractie van aan bitcoin verdiend of gratis gekregen kan worden middels acties. Bij online loterijen gebeurt het nog wel eens dat er hele bitcoins worden weggegeven.

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om gratis bitcoins te krijgen. Zo zijn er bedrijven die je al 0,01 BTC geven als je hun naam en je eigen BTC-adres op Twitter plaatst. Je kunt fracties van bitcoins verdienen door bepaalde pagina’s te ‘liken’ op Facebook en op diverse websites kun je je BTC-adres invullen om deel te nemen aan een loterij. In de meeste gevallen gaat het hierbij om het verloten van 0,01 BTC of zelfs 0,001 BTC, maar eens in de zoveel tijd wordt er een grotere prijs verloot onder de deelnemers. Dit is dus ook zeker de moeite waard om eens te proberen als je niets te doen hebt. Alles wat je krijgt is mooi meegenomen.

Tot slot zijn er ook bedrijven die heel handig gebruik maken van de bitcoins, en waar jij ook weer heel handig gebruik van kunt maken om bitcoins te verdienen. Deze bedrijven bieden een vergoeding in bitcoins voor het uitvoeren van taken die zij anders zelf zouden moeten doen. Denk aan het beantwoorden van mails, het bekijken van advertenties of zelfs licht administratieve werkzaamheden.

Comments are closed.