A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Investeren in Bitcoins

Investeren in bitcoins wordt gezien als een verstandige keuze, maar er zijn ook zeker sceptici. Een tweeling die tevens aan het begin van Facebook heeft meegewerkt, heeft vrijwel direct bij het bestaan van bitcoins goed geïnvesteerd in dit elektronische betaalmiddel. Dat heeft hen inmiddels toch een behoorlijk leuk zakcentje opgeleverd, wat zij uiteraard eigenlijk niet nodig hadden. Toch, het bewijst dat investeren in bitcoins zeker zeer aantrekkelijk kan zijn.

Investeren in bitcoins was enkele jaren geleden voor meer mensen aantrekkelijk dan op dit moment. Dit heeft niets te maken met de winst die het op kan leveren, maar alles met de waarde van bitcoins. Aan het begin kon je bitcoins kopen voor een paar euro en als je zo slim bent geweest om er een paar honderd te kopen, dan ben je nu duizenden euro’s rijker. Als je nu wilt gaan investeren in bitcoins, dan betaal je per bitcoin een aanzienlijk hogere prijs. Waar je voorheen voor 300 euro honderd bitcoins kon kopen, kun je nu (april 2013) voor datzelfde bedrag nog slechts vier bitcoins kopen. Dit is natuurlijk een aanzienlijk verschil en daardoor hebben steeds minder mensen de mogelijkheid goed te investeren in bitcoins.

Investeren in bitcoins is echter nog steeds winstgevend. Zoals de waarde in een paar jaar, vergeleken met een paar jaar geleden, aanzienlijk gestegen is, zal dit in de toekomst ook zo zijn. Bitcoins kunnen honderd, tweehonderd of misschien wel vijfhonderd euro per stuk waard worden, terwijl je ze nu nog kunt aanschaffen tegen een bedrag tussen de zestig en zeventig euro. Als je er op die manier naar kijkt, dan is investeren in bitcoins een verstandige keuze.

Belangrijk bij het investeren in bitcoins is wel dat je altijd in gedachten houdt dat je er niet meer aan uitgeeft dan je eigenlijk te besteden hebt. Dit is dan ook de grootste angst van sceptici, dat mensen een lening gaan afsluiten om bitcoins mee te kopen, wachten tot deze veel meer waard zijn om ze daarna met winst te verkopen. Het afsluiten van een lening voor een bitcoins investering is niet aan te raden. Er kan altijd iets misgaan, waardoor je alles kwijt bent en eigenlijk nog een beetje meer dan dat. Zo kun je al je bitcoins verliezen als je pc gestolen wordt en je je wallet niet hebt opgeslagen op een USB-stick of je pc kan crashen, terwijl je geen back-up hebt gemaakt.

Comments are closed.