A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Handige YouTube-filmpjes over Bitcoins

Bitcoins, wat zijn dat nu eigenlijk en wat kun je ermee? Steeds meer mensen hebben weleens gehoord van bitcoins, maar weten niet precies wat het is en wat het doel ervan is. Met bitcoins kun je producten of diensten betalen, iemand kan bitcoins aan jou betalen en je kunt bitcoins verdienen. Toch zijn de meningen over bitcoins vooral verdeeld omdat niet iedereen een helder beeld kan krijgen over dit elektronische betaalmiddel met een veranderlijke waarde. Voor een heldere en vooral ook begrijpelijke uitleg over bitcoins, en het doel van bitcoins, kun je onderstaand filmpje bekijken:

Je kunt je bitcoins bewaren in de bitcoin wallet, ook wel een bitcoin portemonnee of bitcoin client genoemd. Deze kun je heel eenvoudig downloaden, waarna je een eigen BTC-adres toegewezen krijgt of zelf zoveel BTC-adressen aan kunt maken als je zelf wilt. Je hebt een overzicht van al je transacties en, indien gewenst, kun je iedere transactie een eigen adres geven, zodat je er een goede administratie van bij kunt houden. Vanuit de bitcoins wallet kun je betalingen doen in BTC en je kunt betalingen ontvangen in BTC. Tevens is er de mogelijkheid om een adresboek aan te maken in de bitcoins wallet. Wil je precies weten hoe zo’n bitcoin wallet nu eigenlijk werkt? Bekijk dan onderstaand filmpje:

Het betalen met bitcoins is heel eenvoudig en steeds meer webwinkels, bedrijven en zelfs uitgaansgelegenheden gaan gebruik maken van deze betaalmogelijkheid. Daarnaast is er ook de mogelijkheid bitcoins te sparen in je bitcoin wallet. Bitcoins hebben steeds een andere waarde en deze waarde stijgt. Hierdoor is het in principe mogelijk om een leuke winst te behalen met bitcoins. Kun je echt veel geld verdienen met bitcoins of is dit slechts een illusie? Onderstaand filmpje geeft je het antwoord:

Comments are closed.