A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Wat kun je doen met je Bitcoins?

Het hebben van bitcoins is natuurlijk erg interessant, maar wat kun je er nu eigenlijk mee? Wellicht is de vraag beter wat je er niet mee kunt, want je kunt er vrijwel alles mee wat je ook met andere betaalmiddelen kunt. De mogelijkheden met bitcoins worden overigens ook steeds breder. Dit heeft te maken met het feit dat er steeds meer particulieren en bedrijven wereldwijd gebruik maken van bitcoins.

Er zijn steeds meer particulieren die het plezier en het gemak van de bitcoins ontdekken. Juist dit gegeven zorgt ervoor dat ook steeds meer bedrijven er het nut van inzien. Mensen betalen graag met bitcoins, dus dan is het een meer dan goed idee om hen ook de mogelijkheid te bieden hun producten of diensten in bitcoins te betalen. De bitcoin is dan ook een betaalmiddel dat absoluut in wereldwijde populariteit toeneemt. Je kunt altijd een actuele lijst bekijken van plaatsen, bedrijven, winkels en dergelijken waar je met bitcoins kunt betalen. Deze lijst kun je vinden op de officiële Bitcoin-Wiki, https://en.bitcoin.it/wiki/Trade.

Niet alleen webwinkels zijn online actief in het handelen met bitcoins. Er komen op het internet steeds meer zaken bij waar je met bitcoins kunt betalen, maar ook waar je bitcoins kunt verdienen. Zo zijn er inmiddels online casino’s waar je speelt (en wint of verliest) in BTC, er zijn websites waar je erotische films kunt kijken die je betaalt met BTC en er zijn websites waar je diensten kunt aanbieden die je tegen een bedrag in BTC betaald wilt krijgen. Kortom, de meest uiteenlopende mogelijkheden komen voorbij en het aanbod wordt steeds ruimer.

Je kunt natuurlijk ook iemand anders introduceren aan bitcoins of bitcoins op een originele wijze cadeau doen. Er zijn bedrijven die producten, als bijvoorbeeld kaarten, aanbieden, welke vervolgens door de ontvanger van dit presentje kunnen worden ingewisseld voor bitcoins. Het is natuurlijk een heel leuk idee om iemand een bitcoin cadeau te doen. Deze wordt immers steeds meer waard.

Tot slot kun je je ook gaan richten op het ‘meer maken van minder’. Denk aan aandelen en future trading, maar ook aan het eenvoudigweg gewoon laten staan van je bitcoins. Zelfs dit laatste kan je aanzienlijk wat opleveren. Koop een bitcoin en laat deze vervolgens gewoon enkele jaren in je wallet zitten. Dan kun je die ene bitcoin verkopen tegen een veel hogere prijs!

Comments are closed.