A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bitcoins kopen en verkopen

Er zijn diverse verkooppunten van bitcoins, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast zijn er ook verschillende manieren om bitcoins te kopen. Belangrijk is natuurlijk wel dat je voor de meest veilige manier kiest, en in de meeste gevallen is dit toch via je eigen bank. Zo heb je altijd de betaalgegevens op je rekeningafschrift staan en weet je precies wat er betaald is. Je kunt bijvoorbeeld bitcoins kopen via iDeal, waardoor het automatisch via je eigen bank verloopt. Er zijn ook mogelijkheden om bitcoins te kopen via het welbekende Paypal. Echter, Paypal is niet erg blij met de komst van bitcoin en daardoor is het niet toegestaan om via deze weg aangeschafte bitcoins te betalen. Houdt hier dus rekening mee en schaf geen bitcoins aan die je uitsluitend via Paypal kunt betalen. Dit gaat namelijk niet, tenzij je heel veel geluk hebt en de Paypal transactie niet geweigerd wordt door het systeem.

Het is zeker een goede investering om bitcoins te kopen. Waarom? Omdat bitcoins steeds meer waard worden, zoals geld steeds minder waard wordt. Dit komt omdat er een vast aantal bitcoins wordt uitgegeven, namelijk 21 miljoen. Als al deze bitcoins zijn uitgedeeld, dan houdt het op en worden er geen nieuwe bitcoins meer uitgegeven. Hoe meer bitcoins er tot dat maximum aantal worden uitgegeven, hoe schaarser de bitcoins worden. Dit zorgt ervoor dat een bitcoin steeds meer waard wordt en je deze dus tegen een steeds hoger bedrag kunt verkopen.

Je bitcoins verkopen moet absoluut een bewuste keuze zijn. Wat je hebt verkocht krijg je immers niet meer terug. Stel dat je een bitcoin hebt gekocht voor een bedrag van dertig euro, en door de tijd is de bitcoin het dubbele waard geworden, dan is het de moeite waard om na te denken of je de bitcoin inwisselt voor zestig euro of dat je nog een jaar of zelfs een paar jaar wacht, zodat je er wellicht een paar honderd euro voor kunt krijgen. Bitcoins zijn dan ook absoluut een uitstekende investering.

Je kunt je opgespaarde bitcoins op verschillende manieren verkopen. Er is zelfs al handel op diverse verkooppagina’s waar advertenties geplaatst worden. Dit betekent dat je eigenlijk nog meer voor je bitcoins kunt vragen dan dat ze op dit moment eigenlijk waard zijn. Wil je echt inwisselen tegen de realtime koers? Dan zijn er diverse websites te vinden die de bitcoins zowel verkopen als weer terug kopen tegen de huidige koers.

Comments are closed.